Köpvillkor

Vi ber dig läsa igenom köpvillkoren då du vid köp godkänner nedanstående villkor. Då vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra i dessa köpvillkor och du som kund själv ansvarar för att uppdatera dig på gällande villkor.

Allmänt 

Stronk.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige med person- eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet. 

Köp

Vid beställning tecknas ett avtal om köp först när stronk.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas till din e-postadress så snart du avslutat ditt köp. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. gaspofficial.com har ägande- och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. 

Återbetalning

Återbetalning sker med samma betalsätt som du använde vid köptillfället och till samma konto som användes vid betalningen. Detta sker efter vi har mottagit en godkänd retur. Kostnaden för retur (69kr) dras av från återbetalningsbeloppet. 

Leveransförseningar

Ibland uppstår leveransförseningar från våra leverantörer utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör får tillverkningsproblem eller har extra högt tryck vid högtider. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

Transport

Vi använder oss av Postnord för att skicka alla beställningar. Du kan spåra paketet på postnord.se när paketet är skickat. Paketet levereras till närmsta ombud i anslutning till angiven adress i din beställning. 

Skydd om personuppgifter

I samband med registrering av olika former och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. 

Kontakta i så fall på Stronk.uf@gmail.com

Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Pris

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från vår leverantör, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.

Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. 

Om paketet ej hämtas upp inom 6 dagar på ombudet görs en retur till oss och en återbetalning sker ej till dig som kund. 

Detta kan förlängas med ytterligare 7 dagar via postnord.se, vilket du som kund ansvarar för.

Mer frakt och retur policys finner du på Frakt & Returer.


Senast uppdaterad 08/02/2023