Frakt & Returer

Tack för att du valde att handla hos oss på Stronk UF.

Vi kämpar ständigt för att få ut din beställning till dig så snabbt som möjligt och strävar efter att din produkt ska vara levererad inom 5 arbetsdagar.

Är du inte nöjd med din produkt eller passar den helt enkelt inte? Inga problem, vi har en returpolicy på 14 dagar som gör att du hinner prova kläderna och göra en retur med god tid.

Returer

Vår policy innebär att du kan returnera din beställning senast 14 dagar efter att du tagit emot beställningen från leverans stället. 

Villkoren för att din(a) beställda produkt(er) ska kunna godkännas är att produkten är i originalskick och ej är förändrad utseendemässigt eller kvalitetsmässigt. Detta innebär att produkten ej ska tvättas eller användas under en längre tid. 

När du har genomfört en retur och skickat paketet inom 14 dagar av mottagen beställning, notifierar vi dig när vi har tagit emot returen.

Produkt(en/erna) inspekteras sedan av oss för att se till att produkterna är i originalskick och möter våra krav. 

Om returen godkänts påbörjar vi en återbetalning och notifierar dig om det. 

Återbetalning

Återbetalning sker samma dag som returen godkänts och sker till den ursprungliga betalningsmetoden.

Du som kund står dessutom för returkostnaden (69 kr), vilket dras av från beställningsvärdet. Beställningsvärdet är värdet av produkterna och ej fraktkostnaden. 

Obs. återbetalning kan ta några arbetsdagar att nå ditt konto, beroende på ursprunglig betalningsmetod och bank. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna vid eventuella frågor om din retur på “kontakt”.

Frakt

Vi på Stronk förstår vikten av att kunna få sina kläder så snabbt som möjligt. 

Därför bearbetas alla beställningar inom 24 timmar och lämnad hos vår fraktpartner inom 1-2 dagar.

Obs. Vid högt tryck eller slutförsäljning reserverar vi oss för att dessa tider kan förlängas.
När din beställning är paketerad och avlämnad hos vår fraktpartner skickar vi ett mail till dig med frakt information och spårningsnummer för din beställning.

Vi samarbetar med vår utvalda fraktpartner Postnord som gör att du kan hämta dina kläder på ett ombud nära dig inom 1-3 arbetsdagar. 

Kontakta oss
Vid eventuella frågor eller problem som uppstår med din leverans ber vi dig kontakta oss på “kontakt” eller på stronk.uf@gmail.com