FAQ

Frågor och svar

Vilka materialer består kläderna av?

Materialet vi använder är 100% kammat ekologisk bomull för våra t-shirts. Våra hoodies består av 65% kammat bomull och 35 % polyester. 

Vad rekommenderar ni för storlekar?

Vi rekommenderar att ni följer vår storleksguide som finns i produktbeskrivningen under “storleksguide”. T-shirtens storlek är redan lite oversized så om du vill ha mer oversized så ska du välja en storlek större. Hoodies är även normal i passformen så välj en storlek högre för en mer oversized passform. 

Vilka betalningsmetoder har ni?

Betalningsmetoderna vi erbjuder är Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Klarna, Pay Later, Pay Now, Slice It, Shoopay, Apple Pay, Google Pay och Paypal. 

Hur avbryter jag min beställning?

Du kan avbryta din beställning genom att kontakta oss via mail inom 24 timmar från att beställningen är lagd. Glöm inte ordernummer för att vi ska kunna snabba på processen. 

Hur går jag tillväga om något i min beställning är felaktigt?

För att du lättast och snabbast ska kunna åtgärda problemet så rekommenderar vi att du kontaktar oss via mail. Kontakta oss inom 12 timmar för att din beställningen inte ska hinna skickas. Glöm inte ordernummer för att vi ska kunna snabba på processen.

Vad ska jag göra om min beställning är skadad eller felaktig vid leverans?

Om din produkt är skadad eller felaktig så bör du kontakta oss på stronk.uf@gmail.com så snart som möjligt.

Hur länge tar det för produkten att komma fram?

Vi kämpar ständigt för att få ut din beställning till dig så snabbt som möjligt och strävar efter att din produkt ska vara levererad inom 5 arbetsdagar.

Hur ska jag tvätta min T-shirt/Hoodie?

Kläderna ska tvättas i max 40⁰C, med trycket inåt. Kläderna kan ej kemtvättas eller torktumlas. Instruktionerna finns dessutom på lappen i kläderna.